Ознака: смеа

Вицотека

Виц: Хевиметалци

Брачен пар, ептен хевиметалци им се раѓаат близнаци. И сега сакаат да дознаат дали децата ќе им бидат исто така хевиметалци. Посетуваат гатачки и бајачки и они им викаат дека […]

Вицотека

Виц: АНКЕТА

Ги прашуваат млада девојка од 20 години, жена од 40 години и баба од 65 години од кој материјал е направен пенисот: Девојката одговара: Коска Тетката одговара: Гума А бабата одговара: Ластик Виц: […]

Вицотека

Виц: Внуци

Две баби си праат муабет за внуците. Првата вика: – Леле оној мој внук ќе ме умре. Пропалица невидена, тежок криминалец. Ништо не учи, по цел ден или е на […]