Ознака: смеа

Вицотека

Виц: Феномен

Некој црнец од некое афричко племе доаѓа со жена му и неговото новородено дете кај доктор Џоунс и му вика: – Докторе, имам осум деца и сите се црни како […]

Вицотека

Виц: Совети

Ќерката станува полнолетна, па мајката ја советува пред излегување: – Сега можеш да најдеш дечко, но мора да внимаваш на некои работи: кога ќе најдеш некој да ти се допаѓа, […]

Вицотека

Виц: Љубовен живот

Цветко новинарот на улица прави анкета за сексуалниот живот на пензионерите и прашува еден дедо каков е неговиот сексуален живот, а тој одговара: – Епа јас кога ќе станам од […]

Вицотека

Виц: Луд е!

Се јавува директорот на лудница во полициска станица и бара помош за фаќање на пациентот кој избегал тој ден. – Висок е метар и педесет, многу е слаб и тежок […]