Ознака: снег

Занимливости

Време е за Снешко

Снегот е веќе тука. Освен убавите прошетки, времето можете да го посветите и на креативни активности кои сигурно ќе ве развеселат. Санкање, игри во снегот и секако правењето Снешко. Активност […]

Занимливости

Со романтична порака во снегот, го освоила соседот

Снегот ги стопли срцата на Хрватите.    И покрај целата нервоза и застои во сообраќајот, снегот знае да биде и романтичен. Имено, еден Хрват се обидел да ја освои својата сосетка […]