Ознака: Совет за безбедност

Избор на уредникот

Игор Јанев: СЕ РАБОТИ ЗА ПРАВНАТА НЕПИСМЕНОСТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ИВАНОВ!

ВНИМАНИЕ!!! ПОСЕБНО ИЗВЕСТУВАЊЕ: СЕ МНОЖАТ ДЕЗИНФОРМАЦИИТЕ НА НЕТ И СЕ ШИРАТ СПИНОВИ ОД КОИ НЕ Е ИМУН НИТУ ИВАНОВ!! Коментатор на мојата страна ме праша: „Еден мој пријател беше кај […]

Издвојуваме

Игор Јанев: ИВАНОВ итно да испрати писма и ноти до шефовите на 19 држави во светот

ВАЖНО СООПШТЕНИЕ! ПО ИЗЈАВАТА НА ГРКИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ ПАВЛОПУЛОС; Претседателот ИВАНОВ итно да испрати писма и ноти до шефовите на 19 држави во светот (како и до нивните дипломатски мисии при […]

Балкан Вести

Советот за безбедност на ОН ќе расправа за Војската на Косово

Седница на Советот за безбедност на ОН ќе се одржи денес на барање на Русија и Србија. Седницата е   посветена на формирањето на косовската Војска, а свое обраќање ќе имаат претседателите […]