Ознака: тверскаја

Видео

ВАКА СЕ ЗАВРШУВА РАБОТА: Најпрометната улица во Москва е асфалтирана за еден ден!

Голем број на камиони, валјаци и машини за асфалтирање во текот на реконструкција на улицата Тверскаја во Москва изгледаат како во престолнината во Русија да се случила машинска инвазија.Една од […]