ВАКА СЕ ЗАВРШУВА РАБОТА: Најпрометната улица во Москва е асфалтирана за еден ден!

Loading...

Голем број на камиони, валјаци и машини за асфалтирање во текот на реконструкција на улицата Тверскаја во Москва изгледаат како во престолнината во Русија да се случила машинска инвазија.Една од најпрометните улици во Москва е реконструирана за еден ден, а во работата учествувале повеќе од 300 различни возила, вклучувајќи камиони, машини за положување на асфалт и валјаци.
Околу 8.000 тони асфалтна мешавина е положена на површина од околу 32.000 метри квадратни.
Забрзана снимка од голем број на машини кои се движат низ централната московска улица изгледа како фантастично организиран проект со кој, изгледа, недостасува само некоја симфонија на Чајковски.Една од најпрометните улици во Москва е реконструирана за еден ден, а во работата учествувале повеќе од 300 различни возила, вклучувајќи камиони, м

loading...