Ознака: утрински навики

Нега и убавина

Пет утрински навики кои му пречат на слабеењето

Најголема грешка при слабеењето е денот да се започне на погрешен начин, смета д-р Сузан Пирс Томпсон, претседателка на Институтот за одржливо слабеење. Говорејќи зошто е важно да се избегне […]

Живот

ПЕТ УТРИНСКИ НАВИКИ КОИ МУ ПРЕЧАТ НА СЛАБЕЕЊЕТО

Најголема грешка при слабеењето е денот да се започне на погрешен начин, смета д-р Сузан Пирс Томпсон, претседателка на Институтот за одржливо слабеење. Говорејќи зошто е важно да се избегне […]

Живот

Пет утрински навики кои му пречат на слабеењето

Најголема грешка при слабеењето е денот да се започне на погрешен начин, смета д-р Сузан Пирс Томпсон, претседателка на Институтот за одржливо слабеење. Говорејќи зошто е важно да се избегне […]

Живот

8 „одвратни“ утрински процеси кои покажуваат дека сте здрави

Утрото, особено периодот откако ќе се разбудите, е ваше приватно време кога телото се враќа во рамнотежа по спиењето. Наутро во организмот се одвиваат разни процеси кои често можат да […]

Нега и убавина

9 утрински навики кои можат да ви помогнат да ги намалите килограмите

Без разлика каква ви е целата во губењето килограми, понекогаш сето тоа изгледа толку невозможно и фрустрирачко, што скоро и да немате веќе нерви да размислувате за килограмите. Сепак, многу […]

Живот

Пет утрински навики кои треба да ги промените

Старите навики тешко изумираат. Од таа причина продолжуваме да правиме некои работи кои се штетни за нас, посебно наутро – кога имаме најмалку време за губење. Следните пет утрински навики […]

Занимливости

Следните пет утрински навики се погубни за нашето здравје и расположение

Старите навики тешко изумираат. Од таа причина продолжуваме да правиме некои работи кои се штетни за нас, посебно наутро – кога имаме најмалку време за губење. Следните пет утрински навики […]