Ознака: факти

Дестинации

Интересни факти за животот во Швајцарија

Швајцарија е земја со најстабилна економија во светот. Сигурно сте слушнале дека ги произведуваат најубавите чоколади и најквалитетните часовници Rolex, но има едн куп други интересни и чудни факти за […]

Занимливости Занимливости

20 занимливости за светот кои со сигурност ќе ве насмеат !!!

Дали знаете колку држави во Европа имаат само една граница, зошто во Того мора да се жените ако и доделите комплимент на дама и зошто во канадскиот Глендон луѓето се […]

Живот

Персоналот открива 7 несекојдневни случки во една клиника за гинекологија – нема да ви се верува…

Гинеколошкиот преглед е непријатен, но е и повеќе од потребен за нашето интимно здравје. Но, понекогаш има невообичаени реакции од пациентите. Дознајте некои од нив во продолжение. Персоналот открива 7 […]

Занимливости

Месото што ќе го јадеме во 2040 година нема да потекнува од животни, тврди научeн извештај

Најголемиот дел од месото што луѓето ќе го јадат во 2040 година нема да потекнува од животни што се одгледуваат за колење и производство на месо. Ова се наведува во […]