Ознака: 11.11

Живот

Денес е најмоќниот ден во последните 100 години! Но, што точно значи тоа?

Низата 11.11 ни носи чуда, но само ако вистински верувате во нив. Отворете го срцето и ќе се случи чудо! Ако чувствувате дека вашиот живот е забавен, ако сте болежливи […]