Ознака: 2020 година

Вести

НИТУ ПАНДЕМИЈАТА НЕ ИМ МОЖЕ НИШТО – Банките оствариле добивка од речиси 118 милиони евра во 2020 година

Измина една од најтешките години во поновата историја. Кога сите се надеваа на нов почеток, бомбастично ја најавуваа 2020 година, беа поставени многу планови и активности кои требаше да се […]

Живот

МОЌНО ВИДЕО: Најважните моменти од 2020-та година на едно место – ќе ве остави без зборови

2020-та година нè изненади, нè шокира, ни влеа страв во коски, нè втурна во паника… но и нè инспирира и мотивира. Пожарите во Австралија, глобалната Ковид 19 пандемија, движењето Black […]

Автомобилизам

Кој продаде најмногу електрични автомобили во Европа во 2020 година?

Продажбата на нови автомобили ширум светот значително опадна како последица на пандемијата која ги забави стопанствата ширум светот, а Европа не е исклучок. Сепак, проджбата не замре целосно, а продолжи […]

Економија

Сите прогнози на ЦИА јасно покажуваат: Европа ќе се подели на 3 дела, а Македонија ќе биде во нов сојуз!

Економска криза се заканува да ја раздели Европа на три дела и од еден дел да направи „Византиско царство“. Сите прогнози на ЦИА јасно укажуваат дека САД и НАТО повеќе […]