Ознака: Bershka

Мода

Новогодишни фустани од Bershka

Колку и да сакаме не можеме да ја игнорираме еуфоријата и позитивното лудило кое ни пристигнува во пречек на Новата Година. А никој не ги користи тие моменти подобро од […]