Ознака: Coldplay

Сцена

”Coldplay” се растура

'Ова е нашиот последен голем концерт барем за наредните три години'- изјави Крис Мартин после концертот во Австралија. Фронтменот изјави дека овој концерт имале желба да го направат еден од […]