Ознака: FIAT-Chrysler

Автомобилизам

FIAT-Chrysler ги предизвика хакерите!

FIAT-Chrysler Automobiles (FCA), официјално објави дека секој компјутерски специјалист, којшто ќе успее да ја пробие програмата на нивните модели, ќе добие паричен надомест.За оваа цел, FCA создаде посебен сајт, на […]