Ознака: Huawei P9 Lite

Издвојуваме

Huawei P9 Lite – големиот наследник на најдобриот смартфон од средната класа за 2015 година

Претставувањето на Huawei P9 Lite со нетрпение го очекуваа сопствениците на неговиот претходник – Huawei P8 Lite, како и оние корисници кои планираат да купат добар смартфон од средната класа.Смарт […]