Ознака: seks

Љубов и секс

Четирите основни тајни на совршениот секс

Во својата нова книга посветена на сексот, терапевтите Џорџ и Беверли Ен Фостер тврдат дека постојат само четири важни тајни на сексуалното уживање кои се многу повеќе фокусирани на умот […]