Ознака: StreetWorkout

Вести

УМС на ВМРО-ДПМНЕ организираше настан за промоција на „Parkour“ и „StreetWorkout“ вештини

Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ денес организираше спортски настан за промоција и поддршка на Parkour и StreetWorkout вештини.Потпретседателот на УМС Орце Ѓорѓиевски посочи дека од исклучително значење е физичката […]