Ознака: Sweatcoin

Технологија

Дополнителна мотивираност: Апликација плаќа за вежбање!

Апликацијата ја направиле руските истражувачи Антон Дерљатка и Олег Фоменко, а засега таа е достапна само во Велика Британија и САД, единствено за корисниците на Ајфон.„Чекорите се пари“ е мотото […]