Ознака: TDK

Вести

Партнерски проект меѓу Владата, Microsoft Македонија и TDK Компјутери

Владата на Република Македонија,Министерство за образование и наука, Министерство за информатичко општество и администрацијаво соработка со Мајкрософт Македонија иTDK компјутери започнуваат со реализација на Microsoft ShowcaseClassroom.Станува збор за пилот Proof […]