Ознака: The Hounds

Сцена

Тони Зен и The Hounds ви посакуваат „Среќна Нова“

Алтеранитвниот пан-рок бенд од Прилеп The Hounds и Тони Зен снимија новогодишен пародичен дует што неслучајно е насловен „Среќна Нова“. За оваа уникатна соработка изработен е и видео запис, кој […]