Ознака: TheTouch

Технологија

Прстен ви овозможува да го почувствувате пулсот на саканата личност каде и да се наоѓате

Додека напредокот на технологијата ни понуди различни начини за комуникација насекаде низ светот, не постои споредлив параметар со директната комуникација со саканите – очи в очи.Никој не сака да биде […]