Ознака: Toni Zen

Сцена

Нова авантура на Тони Зен

По учеството во Vip Survivor кога ја откривме храбрата и силна страна од неговата лучност како и неговиот авантуристички дух, Тони Зен најавува нова авантура во периодов што следува, овој […]

Сцена

Тони Зен и The Hounds ви посакуваат „Среќна Нова“

Алтеранитвниот пан-рок бенд од Прилеп The Hounds и Тони Зен снимија новогодишен пародичен дует што неслучајно е насловен „Среќна Нова“. За оваа уникатна соработка изработен е и видео запис, кој […]