Ознака: tuv

Автомобилизам

Листа на најсигурните половни автомобили

Германската организација за контрола на квалитетот TUV, прави годишна статистика за користени автомобили врз база на извршени принудни поправки.Можеби нема да биде изненадување констатацијата дека најсигурни автомобили според TUV се […]

Автомобилизам

Листа за најпроблематичните половни автомобили

Германската организација за контрола на квалитетот TUV, прави годишна статистика за користени автомобили врз база на извршени принудни поправки.Листата на германската организација за контрола на квалитетот TUV вели од кои […]