Ознака: Viktor Apostolovski

Сцена

Погледнете го новото видео на Виктор Апостоловски

Македонскиот идол Виктор Апостоловски на интернет промоција го пушти во етер своето најново видеа за темата насловена Не се предавам.   Како што веќе пишувавме, “Не се предавам” е насловот […]