Погледнете го новото видео на Виктор Апостоловски

Loading...

Македонскиот идол Виктор Апостоловски на интернет промоција го пушти во етер своето најново видеа за темата насловена Не се предавам.  

Како што веќе пишувавме, “Не се предавам” е насловот на новата песна на Виктор Апостоловски. Темата е автобиографска т.е. во неа се обработува еден мал дел од неговиот живот. Самиот наслов ја кажува пораката во песната. Во продолжение го имате официјалното видео, уживајте!
 

 
Воедно, Виктор ве поканува да му се придружите на неговата фејсбук страница.Македонскиот идол Виктор Апостоловски на интернет промоција го пушти во етер своето нај

loading...