Ознака: Wisdom Tree

Технологија

Христијанска конзола за видео игри одлучи да собира средства преку Kickstarter

Компанијата Wisdom Tree која развива религиозни видео игри, пушти на Kickstarter кампања за собирање средства за да создаде сопствена христијанска конзола, соопшти Gizmodo.За да започне со масовно производство, треба да […]