Ознака: XcodeGhost

Технологија

Вкупно 39 апликации за Ајфон се заразени од опасен вирус

Официјално е објавено дека пронајден е нов вирус дури во 39 апликации за оперативниот систем iOS.Иако е мала шансата да сте инфицирани, бидејќи вирусот се наоѓа во апликации наменети за […]