Тајфата ја најавува „Песно стара“

Loading...

Она што се објави пред две недели за Тајфата беше мистериозна најава дека Коки се врати на старата љубов, Дијана. Не станува збор за личност туку за автомобил со кој Коки, со многу спомени, е емотивно приврзан.Основачот на брендот „Тајфата“ кој изминативе неколку години неколкупати нè изненадуваше со нови и невообичаени проекти со најновиот проект „Песно стара“ покажа висок професионализам и квалитет и музичка зрелост која овој пат зададе еден голем и сигурен чекор за напредок во кариерата.
Денес на официјалната Фејсбук страна на Тајфата – Tajfata се појави трејлерот од видео записот за најновата нумера „Песно стара“.
Основачот на брендот „Тајфата“ кој изминативе неколку години неколкупати нè изненадуваше со нови и невообичаени проект

loading...
Loading...