ТАЈНА НА СЕМЕЈСТВОТО на Мирза, победникот на Звезде Гранда: Неговата сестра можеби е…

Loading...

Победникот на музичкото шоу Звезде Гранда, Мирза Селимовиќ од Сребреник неодамна одржа победнички концерт во својот град пред околу 20.000  луѓе, а му се смешка голема музичка кариера.Но, тајната во неговото семејство е тоа што и сестра му на Мирза исто така е музички талентирана. Можеби таа е и поталентирана од Мирза. Но девојката не сака медијско внимание, камери и се што е поврзано со јавниот живот. На својот брат и неговиот успех и тоа како е горда.
Има 17 години и се вика Мерима. Видеото кое ќе го погледнете е направено пред 2 години кога сестрата на пејачот, имала 15 години.
Погледнете ги видеата и самите заклучете за каков талент станува збор:

Но, тајната во неговото семејство е тоа што и сестра му на Мирза исто така е музички талентирана. Можеби таа е и поталентирана од Мирза. Но девојка

loading...
Loading...