Тања Савиќ не личи на себе: Едвај ќе ја препознаете!

Loading...

Тања Савиќ е целосно изменета! Пејачката си стави додатоци во косата, ја исфарбала, го осветлила тенот и уште многу работи…Никој не ја препознал на отворањето на ресторанот на Милица Тодоровиќ.
Таа на отворањето дошла со сопругот Душан, но цело време се криела од фотографите и била нељубезна кон новинарите.
Било како било, Тања целосно го смени личниот опис.

Како ви се чини?
Никој не ја препознал на отворањето на ресторанот на Милица Тодоровиќ.
Таа на отворањето дошла со сопругот Душан, но цело време се криела о

loading...
Loading...