Татјана Лазаревска имаше незгоден случај

Loading...

Познатата фолк пејачка Татјана Лазаревска имала незгоден случај при еден нејзин музички настап.Познатата фолк пејачка Татјана Лазаревска имала незгоден случај при еден нејзин музички настап,информира естрадниот магазин „Естрада Плус”.
Таа распеана и разиграна, како што всушност сите ја знаеме, не ги забележала скалите пред неа и паднала. Без никаков проблем и секако без повреди, таа станала и продолжила со пеење на песната “Фато мори душманке”…
Повеќе на ТЗМ.МКПознатата фолк пејачка Татјана Лазаревска имала незгоден случај при еден нејзин музички настап,информира естрадниот ма

loading...
Loading...