Татко- монструм ги присилувал децата на секс со куче

Полицијата во Лас Вегас, истражува еден од најлошите случаи на насилство врз деца.Кристофер Сена, 47 годишник,  се претставувал како семеен човек, добар сопруг и татко. Но, всушност тој бил развратно чудовиште, кој своите деца ги присилувал на сексуални односи со кучето. Полицијата го обвинила дека за време на 12 години, злоставувал најмалку осум деца, а своите злоставувања ги снимал.
Освен него, во злоставувањето учествувале и неговата сопруга Дебора, како и поранешната сопруга Тери, која е воедно и мајка на неговите три сина и ќерка. Тие исто така се наоѓаат на снимките.
Случајот е откриен во септември, кога една жена, еден маж и дете се довериле на својот семеен адвокат, а тогаш адвокатот ја алармирал полицијата.
После тоа, сите се упасени. А работата да биде уште полоша, поранешната сопруга на Кристофер, Тери Сена е наставник во училиште.
Таткото чудовиште е обвинет за инцест и содомија. Може да добие казна на доживотен затвор.Кристофер Сена, 47 годишник,  се претставувал како семеен човек, добар сопруг и татко. Но, всушност тој бил развратно чудовиште, кој своите де

Пронајдете не на следниве мрежи: