Татко монструм си го силувал синот седум години

Д.П (65) од село Рибари, Јагодина уапсен е под сомнение дека цели седум години го силувал синот Д.П (14). Насилникот воглавно пијан го малтретирал синот, а хоророт е откриен откако детето се пожалило кај комшивката.
Како што пренесуваат српските медиуми пеколот на детето започнал кога тргнал во прво одлеление.
Според исказот на детето, тој после секое злоставување добивал и ќотек.
За се` се открило откако детето собрало сила и за се и раскажало на неговата комшика.
Полицијата го уапсила таткото монструм, а малолетникот е згрижен кај друго семејство. Насилникот воглавно пијан го малтретирал синот, а хоророт е откриен откако детето се пожалило кај комшивката.
Како што пренесуваат српските

Пронајдете не на следниве мрежи: