TАТКО НА ГОДИНАТА: Погледнете што направи овој татко кога детето се заби со велосипедот во дрво

Loading...

Ќе оставиме на вас да прокоментирате за овој татко, откако ќе го погледнете видеото..Овој татко може да се кандидира за родител на годината… Мислите ли дека ќе добие?
Го снимаше синчето додека се возеше со велосипед и тресна во дрво со главата, а што направи…
Ќе оставиме на вас да прокоментирате за овој татко, откако ќе го погледнете видеото..

Овој татко може да се кандидира за родител на годината… Мислите ли дека ќе добие?
Го снимаше синчето додека се возеше со велосипед и трес

loading...
Loading...