Таткото на Долорес, не го обвинува возачот Стојан за смртта на неговата ќерка!

Таткото на починатата хрватска актерка Долорес Ламбаша не го обвинува актерот Стојан Матавуљ за смртта на неговата ќерка.- Возач сум повеќе од 35 години и знам дека тоа секому може да му се случи, па и мене, Никогаш не би дозволил некој да биде осуден за нешто што не го сторил намерно. Не го осудувам Стојан затоа што не сакал да го стори тоа. Автомобилите и моторите во денешно време станаа најопасното оружје,- вели Гино Ламбаша во разговор за хрватски „Индекс“.
Тој кажува дека Стојан им изразил сочувство.
-Можам да кажам дека тој во моментов минува низ пекол. Тој е во тежок грч и плаче, што да ви кажам. Беда и мака,- вели Гино, кој воопшто не е заинтересиран за резултатите од токсиколошките испитувања кои ќе покажат дали Стојан во моментот на несреќата возел под дејство на алкохол.- Возач сум повеќе од 35 години и знам дека тоа секому може да му се случи, па и мене, Никогаш не би дозволил некој да

Пронајдете не на следниве мрежи: