Таткото на Дуле ќе ја удрел неговата сопруга!

Loading...

Раде Љубисавлевиќ, татко на прерано починатиот музичар Дуле Љубисавлевиќ за малку ќе ја удрел сопругата на Дуле, Љупка, која од раце и го грабнала признанието што го примила сестрата на пејачот Марија Љубисавлевиќ., пишува Вест.-Прво, сопругата на Дуле непокането дојде на пригодната седница на Штипскиот совет. Покана од Општината имав само јас, но решив признанието да го прими неговата сестра, која многу го сакаше и го почитуваше Дуле.  Дуле, исто така, најмногу од сите ја сакаше Марија. Кога видов дека сопругата и го зема признанието ми идеше да ја треснам.  Уште во ушите ми ѕуни нејзиниот одговор по телефон кога Дуле беше болен. И реков да оди да ги земе резултатите од болница, а таа арогантно ми одговори, „Јас не одам, тој нека си ги земе“, револтирано и со солзи во очите раскажува таткото на Дуле за Вест.
Изјавата на сопругата на Дуле, прочитајте ја на електронското издание на Вест.-Прво, сопругата на Дуле непокането дојде на пригодната седница на Штипскиот совет. Покана од Општината имав само јас, но решив признанието да го п

loading...
Loading...