Таткото на невестата го прекина првиот танц и направи нешто сосема неочекувано!

На поголемиот дел од венчавките, првиот танц меѓу младенците е со романтичен тон. Сите се собираат околу нив и често се пролеваат солзи.Но, постојат и малку поинакви венчавки, на кои првиот танц е повеќе од обично танцување – тоа е настап!
Таков е случајот и во приложеното видео.
Невестата и младоженецот почнале да танцуваат, а потоа се вмешал нејзиниот татко, го прекинал танцот и направил нешто неочекувано!
Погледнете го видеото:Но, постојат и малку поинакви венчавки, на кои првиот танц е повеќе од обично танцување – тоа е настап!
Таков е случајот и во приложе

Пронајдете не на следниве мрежи: