Таткото на починатиот актер открива: Пред смртта ми рече дека…

Loading...

Михаил Заверла, актерот кој во петокот изутрина ненадејно починал во парк на Кошутњак, бил разведен една година, а скоро сето време го поминувал со 4 годишната ќеркичка.Ова го раскажал Милорад Заверла, таткото на Михаил, кој додал дека забележал дека неговиот син не бил добро.
-Минатата година се разведе, а со ќерката беше секој ден, по цел ден. Меѓутоа, последните шест дена не ја гледаше, барем, така ми кажа неговата поранешна жена – рекол Милорад.
Таткото на Михаил го видел синот ден пред смртта.
-Го прашав како му е, рече добро е. Но, се гледаше дека не му е добро – објаснил тој.
Причината за смртта сѐ уште не е позната.Ова го раскажал Милорад Заверла, таткото на Михаил, кој додал дека забележал дека неговиот син не бил добро.
-Минатата година се разведе, а

loading...