Тажна кинеска приказна

Loading...

Еве ја најтажната кинеска приказна. Барем како таква ја најдовме на Фејсбук. 
Па си помисливме да ви ја пренесеме. Ако ништо друго сигурен сум ќе ве замисли. 
Пишете ми што ви идеше прво на памет, како наравоучение од неа.
Се надевам разбирате кинески. Поздрав до Мери за тоа што се потруди да ни ја пренесе…
Еве ја најтажната кинеска приказна. Барем како таква ја најдовме на Фејсбук. 

loading...
Loading...