ТЕНЗИИ пред осветувањето на крстот во Бутел. Погледнете дел од атмосферата!

Loading...

Полицијата денеска ја зголеми безбедноста во скопската населба Бутел, а специјалните полициски сили беа распоредени на клучните локации откако симп

loading...
Loading...