„Тепачка“ помеѓу Сораја и Николина Пишеќ!

Loading...

Во емисијата „Булевар“, Сораја  Вуќелиќ, минатата ноќ изјавила дека таа самата прави разлика помеѓу медиумско внимание и популарност кое го имаат славните личности, каде што веднаш добила пофалба од новинарот кој го правел преносот.На овој коментар на новинарот, старлетата со насмевка додала дека се шегува, а изгледа и не е толку глупа како што другите мислат.
На ова последното во студиото, малку подоцна, реагирала водителката на „Булевар“, Николина Пишек.
„Прво кажува дека не е глупа, а потоа дека се шегува. Значи глупава е? Кој признава пола му се простува“, коментирала Пишек.
Ја повикале Сораја да го слушнат нејзиниот коментар на оваа изјава од водителкатана емисијата.
„Еве само што имам подготовка за испит и стварно немам време за такви коментари. Не ја обвинувајте, најверојатно е во менопауза“, изјавила Сораја за Пулсон онлајн.
На оваа тема се приклучила и поранешната учесничка на „ВИП Големиот брат“, Ивана Стаменковиќ – Синди.
„Вчера во „Булевар“ Николина ја нарекува Сораја како е глупа и какви атрибути има со откриеното деколте пред камерите ….хахахха. Хит!-Напишала Синди на фб и со ова застанала на страната на Сораја, поранешната цимерка во шоуто.На овој коментар на новинарот, старлетата со насмевка додала дека се шегува, а изгледа и не е толку глупа како што другите мислат.
На ова п

loading...
Loading...