Терористите кои убија 12 лица во Париз прогласени за херои

Loading...

„Херои-џихадисти убија 12 новинари и повредија повеќе од 10, кои работеа во „Шарли Ебдо“. Тоа го направија за да го одмаздат пророкот Мухамед“.„Херои-џихадисти убија 12 новинари и повредија повеќе од 10, кои работеа во „Шарли Ебдо“. Тоа го направија за да го одмаздат пророкот Мухамед“.
Ова го јави радиото „Ал Бајан“ на групата Исламска држава, кое ги прогласи за херои напаѓачите на сатиричниот неделник „Шарли “Ебдо“, при што загинаа 12 луѓе, а 11 се повредени.
Зарем е можно некој да ги прогласи за херои?„Херои-џихадисти убија 12 новинари и повредија повеќе од 10, кои работеа во „Шарли Ебдо“. Тоа го направија за да го одмаздат прор

loading...
Loading...