Терористите оставија порака зад себе!

Loading...

Светските медиуми јавија дека терористите претходно ја згрешиле просторијата на магазинот „Шарли Хебдо“.Откако ја напуштиле просторијата во која најпрвин влегле, се упатиле во просториите на магазинот, каде под принуда ја натерале новинарката Корин Rеј да ја отвори вратата. Откако влегле во проториите на уредништвото, ги прозивале еден по еден новинарите и ги застрелале.
Некои новински агенции јавуваат дека терористите пред да заминат од местото на злосторството извикале: Пророкот е одмазден!
Од досега непотврдени извори агенциите јавуваат дека еден од терористите на сведок му рекол: На медиумите ќе им кажеш дека ова го направи Ал Каеда од Јемен.Откако ја напуштиле просторијата во која најпрвин влегле, се упатиле во просториите на магазинот, каде под принуда ја натерале новинарката Корин Rе

loading...
Loading...