Терористот од Ница спиел со мажи, бил насилен и пиел!

Терористот Мохамед Баухел бил бисексуален, пишуваат француските и британските медиуми.Новите откритија за профилот на Мохамед се резултат од анализите на содржината на неговиот мобилен телефон.
Полицијата детално ги разгледува содржините од неговиот мобилен телефон, а според содржините било откриено дека бил страстен љубител на алкохол, насилство но истовремено и на мажи и жени.
На неговиот мобилен е пронајдена апликација која служела за пронаоѓање на машки партнери.
Во неговиот телефон се пронајдени мноштво докази: често гледал егзекуции на Исламска држава, но истиот мобилен го користел за да го организира терористичкиот напад.
-Донеси ми уште оружје, гласела една од неговите пораки.
Последната порака која ја испратил пред нападот, била испратена на еден од 6-те лица кои моментално се наоѓаат во притвор.Новите откритија за профилот на Мохамед се резултат од анализите на содржината на неговиот мобилен телефон.
Полицијата детално ги разгледув

Пронајдете не на следниве мрежи: