Ти ги создаде ЧУКИЧ и МАРКОВ да го соголат народот и ти префрлаа од 20-30 МИЛИОНИ ЕВРА ГОДИШНО ВО ФИРМАТА ВО ВИЕНА!

Loading...

ЗЛОБО ЕДНА СКАПАНА ВИДИ СЕГА ШТО КЕ ТИ КАЖАМ!ТРЕБА ДА СЕ СООЧИШ СО СУДОТ НА МОЈАТА ПАРТИЈА(НА ВМРО)А НЕ НА ОВОЈ СУД КАДЕ ШТО ТЕ СУДАТ!
НЕМА КАДЕ ДА ИЗБЕГАШ , ЈАС НЕ СУМ ЗОРАН!
ТИ ГО ПРИЗНА КОСОВО И ИМ ЗАКОПА НОЖ ВО ГРБ НА НАШИТЕ ПРАВОСЛАВНИ СРБИ!
ТИ ГИ СТАВИ ХАШКИТЕ СЛУЧАЕВИ ПОД ТЕПИХ КАЈ ШТО УЧКИТЕ ГИ Е’ЕА МАКЕДОНЦИТЕ ГИ СЕЧЕА СО НОЖЕВИ И ИМ ГИ ПРОДАВАА ОРГАНИТЕ,ГИ СТАВИ НА ВЛАДЕАЧКИ ПОЗИЦИИ ТИЕ ШТО КОЛЕА И УБИВАА МАКЕДОНЦИ САМО ЗА ДА ТЕ ОСТАВАТ НА МИР ДА ПРАИШ ПАРИ!
ТИ ОД СЕКОЈА МОЖНА КОМБИНАЦИЈА СТАВАШЕ ПАРИ У ЏЕБ!
ТИ РЕГРУТИРАШЕ ОД ДРУГИ ПАРТИИ ИМ ВИКАШЕ “ОДИ ИЗВАДИ КНИШКА ОД ВМРО КЕ ТЕ СТАВАМ НА ВИСОКА ПОЗИЦИЈА” ДОДЕКА ВИСТИНСКИТЕ ВМРОВЦИ И СТАРИТЕ ВМРОВЦИ ГИ ОТСТРАНУВАШЕ ОД ПАРТИЈА ЗА ДА НЕ ТИ СМЕТААТ!
ТИ ГИ СОЗДАДЕ ЧУКИЧ И МАРКОВ ДА ГО СОГОЛАТ НАРОДОТ И ТИ ПРЕФРЛАА ОД 20-30 МИЛИОНИ ЕВРА ГОДИШНО ВО ФИРМАТА ВО ВИЕНА!
ТИ СИ ГО КУПИ БЕГ ДА ЛАПАШ ОД 50-60 МИЛИОНИ ЕВРА ГОДИШНО!
ТИ ЈА УНИШТИ И ЈА ПРОДАДЕ МАКЕДОНСКА БАНКА ЗА ДА ЛАПАШ ПРОВИЗИЈА!
ТИ ГИ НАРЕЧЕ МАКЕДОНСКИТЕ ПАТРИОТИ НАСИЛНИЦИ И ПРЕПОРАЧА ДА ИМ СЕ СУДИ ПО ЗАКОН ИАКО ТИ ГО НАРАЧА 27 АПРИЛ!
ИМАМ УШТЕ МИЛИОН РАБОТИ ЗА ТЕБЕ,ПРИБИРАМ МАТЕРИЈАЛ САМО ДА ТЕ ПРАШАМ ОД ТВОИ ПАРИ ГО КУПИ МЕРЦЕДЕСОТ ИЛИ ОД НАШИ?
ТЕБЕ ЗЛОБО ЕДНА СЕБИЧНА НИТ ВМРО ТЕ ИНТЕРЕСИРА НИТ МАКЕДОНИЈА И ПАК КЕ ТИ КАЖАМ ЈАС НЕ СУМ ЗОРАН КЕ ТЕ НАЈДАМ КАЈ И ДА СИ!
п.с.АКО САКАШ МАЛЦЕ ДА СЕ ИСКУПИШ СЕГА КОГА СИ ТАМУ ДАЛЕКУ ПОЧНИ ДА ГИ ОБЈАВУВАШ ИНТЕГРАЛНО КРИМИНАЛИТЕ НА БРАКАТА ТВОИ ОД УЧК ТИ ВЕТУВАМ ШТО ЈА УНИШТИ ПАРТИЈАТА НИЕ ОД ВМРО КЕ ИМАМЕ МАЛЦЕ МИЛОСТ СПРЕМА ТЕБЕ!
ФБ СТАТУС на Лука Александров

loading...