ТИЕ покажаа дека се ЛУЃЕ во овој суров свет!

Loading...

Преку Фејсбук, човек кој поминал две недели во Литванија, добил многу расистички пораки. И ги замолил литванците да му ги преведат…Ова видео е направено со цел да се подигне свеста за проблемот со расизмот. Во облик е на друштвен експеримент.
Реакциите на луѓето, кои читаат навреди упатени до непознат човек, се многу емотивни и незаборавни.
Нешто што тешко поднесуваат е омразата. Некои не можеле да преведат до крај и рекле дека не се занимаваат со такви идиоти, а некои успеале едвај да прочитаат, без да ги задржат солзите.
Како би реагирале вие?Ова видео е направено со цел да се подигне свеста за проблемот со расизмот. Во облик е на друштвен експеримент.
Реакциите на луѓето, кои чи

loading...