Тинејџер ја скратил косата еден ден пред матура. Ова е неговиот нов и драстично сменет изглед!

Loading...

Често се присетуваме какви трендови биле актуелни кога ги гледаме фотографиите од средношколските денови.Сигурни сме дека тоа денес не би го носеле или така изгледале.
За 17-годишниот Џулиен еден уникатен стајлинг бил доволен за средношколското образование. Имал долга коса и сакал хипи стил.
Меѓутоа, тој одлучил да направи драстична пормена и да ги изненади пријателите и семејството. Неговата сестра вели дека му здосадило да се грижи за долгата коса и дека сакал слобода кога станува збор за негата.
За среќа, мажите не се емотивно врзани за косата како жените, посебно кога станува збор за драстични промени.
Џулиен одлучил да ја скрати косата ден пред матура. Неговите соученици буквално не можеле да го препознаат. И професорите исто така.
Погледнете ја разликата:Сигурни сме дека тоа денес не би го носеле или така изгледале.
За 17-годишниот Џулиен еден уникатен стајлинг бил доволен за средношколското

loading...