Тинејџер со години ја силувал својата помала сестричка!

Тинејџерот ги остваруваше своите сексуални потреби од 2008 до 2011 година, приморувајќи својата сестра да молчи. Сето тоа се случувало кога тој имал 13, а неговата сестра 9 години! Злоставувањето се завршило кога тинејџерот си најде девојка.Тинејџер од Велика Британија е осуден на 10 години затвор поради силување на својата малолетна сестра.
За време на двегодишниот мачен период за девојчето, тоа било приморано на секс со сопствениот брат околу 50 пати. Пеколот наводно престанал кога тинејџерот си пронашол девојка со која редовно одржувал сексуални односи.
-И нанесовте на својата сестра физички и психички повреди. Со тоа ја загрозивте нејзината детска невиност во сопствениот дом, каде што децата би требало да се чувствуваат најбезбедно. Со оглед на тоа дека сте и се заканувале да молчи, јасно е дека сте биле свесни за своите постапки, му се обратил судијата.
Судијата исто така додаде дека би му одредил и 20 години на момчето, кога би бил во можност да му суди како на возрасна личност. На овој начин, дечкото ќе помине 10 години во поправен дом.Тинејџер од Велика Британија е осуден на 10 години затвор поради силување на својата малолетна сестра.
За време на двегодишниот мачен перио

Пронајдете не на следниве мрежи: