Тинејџерка се здобила со страшни повреди, откако била касната од непознат вид на пајак

Loading...

Една тинејџерка била касната од непознат вид на пајак додека гледала хорор филм во кино. Една тинејџерка била касната од непознат вид на пајак додека гледала хорор филм во кино. Таа била толку исплашена што помислила дека ќе ја изгуби раката откако отровот ќе се прошири низ нејзините вени, пренесува Daily mail.
Додека Стефанија Џорџи гледала премиера на хорор филм а каснал засега непознат вид на пајак по што веднаш била префрлена во болница.

Во болницата на девојката требало да и направат две операции на раката, за да можат да и го отстранат ткивото кое пајакот успеал да го нападне.

Местото кај убодот потекло и било полно со гној.
Операциите на раката и оставиле рана длабока два сантиметри, со што ќе биде потребно калемење се со цел корегирање и естетско средување на истата.

Осумнаесет годишната девојка била преплашена до смрт, а после оваа траума која ја доживеала ветила дека никогаш повеќе нема да оди во кино. Една тинејџерка била касната од непознат вид на пајак додека гледала хорор филм во кино. Таа била толку исплашена што помислила дека ќе ја изгуби р

loading...
Loading...