Тинејџерка си ја продала невиноста на аукција

Loading...

Русија ја потресе веста за 18 годишната тинејџерка која својата невиност ја продала на аукција за помалку од 30.000 долари. Девојката позната под надимакот Шатуниха го рекламирала својот „производ“ на сајтот за аукциии како „нов и некористен“.
Девојката од Сибир предложила состанок во хотел во Краснојарск, каде сакала и да биде платена.
Руската полиција рече дека нема да го истражува случајот, бидејќи ниту таа, ниту купувачот не го прекршиле законот.
„Итно ми се потребни пари, па го продавам највредносто нешто што го имам“, напиша таа на сајтот.
Името на наводниот купувач е Евгениј Волнов, а за невиноста на Шатуниха платил 900.000 рубљи или околу 30.000 долари. Девојката позната под надимакот Шатуниха го рекламирала својот „производ“ на сајтот за аукциии како „нов и некористен“.

loading...
Loading...