Тинејџерки се обиделе да си ги пресечат вените со жилет поради лошите оценки

Loading...

Две тинејџерки од Нови Сад предизвикале вистински хорор за нивните родители откако се исекле со жилет поради лоша оценка која ја добиле на училиште.Српските медиуми пренесуваат дека двете ученички чиј идентитет не е откриен, се обиделе да се самоубијат во училишниот тоалет сечејќи се со жилет по телото, додека во училиштето траел родителски состанок. Едно од девојчињата се обидело да си ги пресече вените, а другата 13-годишна тинејџерка откако ја видела крвта, испаничена се откажала од намерата. 
– Девојчињата избегале од шести час и отишле во продавница. Купиле жилет и се вратиле во тоалетот за да се самоубијат поради родителскиот состанок на кој нивните родители ќе дознаат дека имаат лоши оцени, вели извор од училиштето „Jožef Atila“ каде одат ученичките.
Откако едното девојче започнало да си ги сече вените, иако не си нанела длабоки повреди, другото се испаничило откако видело колку крв има на подот од тоалетот. 
Родителите на девојчињата се запрепастени од она што го направиле, а директорот на училиштето потврдува дека имало ваков несреќен настанСрпските медиуми пренесуваат дека двете ученички чиј идентитет не е откриен, се обиделе да се самоубијат во училишниот тоалет сечејќи се со жилет п

loading...
Loading...